✓ Keukenvoorbereidingen

✓ Elektra aanpassingen keukens

✓ Ook alles rondom uw huis!

Keukenvoorbereiding en demontage

Bij het plannen van een nieuwe keuken is het van groot belang om de voorbereidende werkzaamheden goed in kaart te brengen, om ervoor te zorgen dat de keukeninstallatie soepel en snel kan verlopen. Om deze reden bieden wij een professionele en kwalitatieve oplossing voor uw keukenvoorbereiding en -demontage werkzaamheden.

Het gaat hierbij voornamelijk om elektrawerkzaamheden, waarbij wij u kunnen helpen met het verleggen van elektraleidingen, het plaatsen van stopcontacten en groepen en eventuele aanpassingen in de meterkast. Het is onze prioriteit om ervoor te zorgen dat de huidige elektrische installatie veilig en conform de regelgeving wordt gedemonteerd en dat de nieuwe installatie exact voldoet aan uw wensen en eisen.

Ons bedrijf staat bekend om de persoonlijke service en de betaalbare prijzen die wij hanteren. U kunt bij ons terecht voor een compleet pakket aan diensten en wij kunnen u adviseren over de optimale routing van de elektrische installaties. Het doel van onze dienstverlening is om u volledig te ontzorgen op het gebied van keukenvoorbereiding en -demontage, zodat u zich kunt richten op het uitzoeken van uw nieuwe keuken.

 

Een flexibele werkwijze

Wij zijn flexibel wat betreft onze werkzaamheden en kunnen ons aanpassen aan uw plannen en wensen. Dit betekent dat wij u kunnen helpen bij het slopen van uw huidige keuken en het treffen van voorbereidende werkzaamheden voor de plaatsing van uw nieuwe keuken. Naast onze elektrawerkzaamheden kunnen wij ook zorgen voor wandafwerking en andere aanpassingen om uw nieuwe keuken volledig naar uw smaak te maken. Als u kiest voor onze dienstverlening, dan kiest u voor ervaring, deskundigheid en betrouwbaarheid.

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw project op tijd en volgens afspraak wordt uitgevoerd. Kom naar H.G. Willemsen voor keukenvoorbereiding. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte op maat.

Helemaal af!

Op deze foto ziet u een voorbeeld van een keuken waarvan wij de voorbereiding hebben gedaan. Ook interesse in keukenvoorbereiding, of het demonteren van uw keuken? Neem gerust contact met ons op!

M Eldik
M Eldik
2023-10-30
Prettig contact. Duidelijke communicatie, komt afspraken na. Strak werk afgeleverd. Heel tevreden!
Willem Jan de Greef
Willem Jan de Greef
2023-08-28
Goede service! Snel een offerte en goed geregeld
Trude Visscher
Trude Visscher
2023-07-06
Fijne communicatie . Snel een offerte . Vriendelijk . Fijn samen gewerkt . Zeker aan te bevelen .
Jan Walraven
Jan Walraven
2023-07-05
Snel antwoord op offerte aanvraag. Denkt mee, top service en netjes gemonteerd.
huib ruijgrok
huib ruijgrok
2023-07-05
Super strak werk en goeie communicatie
Henk Zomerdijk
Henk Zomerdijk
2023-07-03
We zijn dik tevreden over de wijze waarop onze zonnepanelen zijn geplaatst met het rendement, dat ons in het vooruitzicht was gesteld.
Hendrik Willemsen
Hendrik Willemsen
2017-12-20
Supertjes
E-mail

Werkwijze

2

Wat maakt ons bedrijf speciaal? We kunnen op korte termijn iets realiseren. Daarnaast proberen we erg klantgericht te denken en streven we naar een zo gunstig mogelijk oplossing. De prijs kwaliteit verhouding is voor ons erg belangrijk. Het proces word aangepast aan uw wensen.

This will close in 0 seconds